Entertainment

Ray J over sekstape met Kim Kardashian: "Ik heb nooit iets uitgelekt"

foto: Ray J / Kim Kardashian
  1. Newschevron right
  2. Ray J over sekstape met Kim Kardashian: "Ik heb nooit iets uitgelekt"

Ray J heeft in een exclusief interview met Daily Mail laten weten dat hij de sekstape met zijn ex Kim Kardashian uit 2007 niet heeft uitgelekt. Volgens de R&B-zanger ging het om een samenwerking tussen Kim, haar moeder Kris Jenner en hem. "We verdienen er nog steeds allemaal geld aan."

Zakelijke samenwerking

De R&B-zanger is woedend over het feit dat de sekstape onlangs opnieuw werd aangehaald in een aflevering van realityserie The Kardashians. "Ik heb me veertien jaar lang in de luwte gehouden en de Kardashians toegestaan mijn naam te misbruiken, waarmee ze miljoenen dollars hebben verdiend, terwijl ik zelf nooit echt over dit onderwerp heb gesproken."

"Ik heb nog nooit in mijn leven een sekstape uitgelekt", voegt Ray J aan zijn verhaal toe. Volgens hem ging het nooit om een uitgelekte sekstape, maar om een zakelijke samenwerking tussen Kim, haar moeder Kris Jenner en Ray J. "We zijn vanaf het begin partners geweest en verdienen er nog steeds allemaal geld aan."

Idee voor sekstape voorgesteld

Ray J geeft toe dat het zijn idee was om een sekstape uit te brengen. Dat idee stelde hij voor aan Kim, omdat hij had gezien hoe de bekendheid van Paris Hilton toe was genomen nadat ze een sekstape maakte met pokerspeler Rick Salomon. Kim was destijds de assistente van Paris Hilton en nog niet heel bekend.

Dat Kim niet achter het idee stond, klopt volgens Ray J helemaal niet. Zo zou ze het een goed idee gevonden hebben, waarna ze haar moeder inschakelde. Moeder Kris Jenner zorgde uiteindelijk voor een deal met het pornografisch filmproductiebedrijf Vivid Entertainment, die de sekstape uitbracht. In dat hele proces had Ray J, naar eigen zeggen, weinig inspraak.

Geruchten over uitlekken tweede tape

Er gaat al een tijdje rond dat er mogelijk een tweede sekstape uit gaat lekken. Zo liet een bron dichtbij de familie onlangs aan The Sun weten: "Kim weet dat Ray J andere tapes van hen samen heeft gemaakt. Sommige beelden zullen ontzettend intiem zijn." Daarom zou Kim honderdduizenden dollars hebben uitgegeven aan een juridisch team om te voorkomen dat Ray J een nieuwe sekstape zou uitlekken.

Uitlekken voorkomen door Ye

In januari beweerde Ye dat hij het uitlekken van de vermeende sekstape had voorkomen, nadat hij een laptop bij Ray J ophaalde. Daarop zou volgens Ye de onuitgebrachte sekstape staan. De overhandiging van de laptop aan Kim is te zien in de aflevering van The Kardashians die onlangs uitkwam. Daarin is onder meer te zien dat een emotionele Kim zegt: "Hij (Ye, red.) heeft me de gehele sekstape teruggebracht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Nooit een sekstape in bezit gehad'

Ray J is nu woedend dat de Kardashians doen alsof hij op het punt stond om een nieuwe sekstape uit te lekken. Volgens hem stond er namelijk niets expliciets op de laptop. Ray J zegt dat er inderdaad nog meer beeldmateriaal is, maar dat heeft hij naar eigen zeggen nooit in zijn bezit gehad. "Ze (Kim Kardashian, red.) heeft alle tapes zelf gehouden. Ik ben nooit in het bezit geweest van een tape. Ze had ze bij haar thuis, in een schoenendoos van Nike onder haar bed. Ze zal nu vast grotere bedden en betere dozen hebben, maar dit is hoe het allemaal is gegaan."

Ster advertentie
Ster advertentie