Entertainment

'Kim Kardashian en Pete Davidson denken aan kinderen'

foto: Instagram: @kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. 'Kim Kardashian en Pete Davidson denken aan kinderen'

Dat Kim Kardashian en Pete Davidson een setje zijn, is voor velen inmiddels bekend. De tortelduifjes maakten hun relatie vorige maand Instagram-official en zijn nu blijkbaar toe aan de volgende grote stap. Volgens The Mirror heeft het koppel namelijk een kinderwens.

Wens om vader te worden

In een interview met Charlamagne tha God liet Pete al eens eerder weten hoe graag hij vader wil worden. Pete gaf aan dat hij vader wil worden, zodat hij het vaderfiguur voor zijn kinderen kan zijn die hij zelf nooit heeft gehad toen hij opgroeide. Pete was namelijk nog maar zeven jaar oud toen zijn vader overleed tijdens de aanslagen op 11 september 2001 in New York. "Dat is alles wat ik altijd heb gewild. Ik wil gewoon een kind hebben, dat is het. Ik denk dat dat geweldig zou zijn."

Van gedachte veranderd

Kim heeft al vier kinderen - North (8), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3) - met haar ex-man Ye. Een bron dichtbij Kim vertelt aan The Mirror dat de realityster absoluut geen kinderen meer wilde na haar breuk met de rapper. Maar door haar nieuwe relatie met Pete is ze toch van gedachte veranderd.

"Kim weet hoe graag Pete het vaderschap wil ervaren. Ze heeft van dichtbij ervaren hoe ongelooflijk hij is met haar eigen kinderen, dus het is zeker iets waar ze het over hebben", laat de bron weten. "Doordat ze weer smoorverliefd is, wil ze het krijgen van een nieuw kindje opnieuw ervaren."

Ster advertentie
Ster advertentie