Entertainment

Pete Davidson laat alle tatoeages van Kim Kardashian verwijderen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Pete Davidson laat alle tatoeages van Kim Kardashian verwijderen

Pete Davidson heeft al zijn tatoeages van Kim Kardashian laten verwijderen, zo meldt Page Six. Een journalist van de entertainmentwebsite fotografeerde een shirtloze Pete afgelopen weekend op Hawaii en kwam er zo achter dat hij alle tattoo's van zijn ex heeft uitgewist.

Tattoo's verwijderd

Geruchten over het verwijderen van de tattoo's deden al langer de ronde, maar dankzij Page Six is er nu eindelijk bevestiging. Pete liet gedurende zijn relatie met Kim Kardashian verschillende tatoeages zetten als eerbetoon aan haar en haar kinderen. Zo liet de comedian onder andere een tattoo zetten met de tekst: 'Mijn vriendin is een advocaat'. De tattoo was een verwijzing naar de studie die Kim Kardashian vorig jaar afrondde om advocaat te kunnen worden. Ook bleek de tattoo met de naam van de 42-jarige realityster en het plaatje van Jasmine en Aladdin, die ze samen speelden in een tv-sketch, verwijderd te zijn.

Uit elkaar na 9 maanden

Pete kwam tot kortgeleden vaak in het nieuws door zijn relatie met Kim Kardashian. De realityster begon na haar breuk met Ye te daten met Pete. Tot groot ongenoegen van Ye, die een huis tegenover de twee tortelduifjes kocht. Na negen maanden besloten Kim en Pete in augustus vorig jaar hun relatie te beëindigen.

Nieuwe liefde

Sinds de breuk met Kim werd Pete meermaals gespot met Emily Ratajkowski. De comedian en het model zouden in november zijn begonnen met daten, maar beëindigden na ruim een maand alweer hun relatie. De nieuwe liefde van Pete zou actrice Chase Sui Wonders zijn, zijn tegenspeler in de film Bodies, Bodies, Bodies.

Ster advertentie
Ster advertentie