Entertainment

Kort maar krachtig: Pete Davidson en Emily Ratajkowski zijn uit elkaar

foto: Instagram: @emrata | ANP
  1. Newschevron right
  2. Kort maar krachtig: Pete Davidson en Emily Ratajkowski zijn uit elkaar

Het was kort maar krachtig; Pete Davidson (29) en Emily Ratajkowski (31) zijn niet meer bij elkaar. Dat zeggen ingewijden tegen entertainmentwebsite Page Six. De comedian en het model hebben na ruim een maand daten hun kortstondige relatie alweer beëindigd. Volgens Page Six zouden de twee nog wel vrienden willen blijven.

Eerste date

Pete en Emily werden vorige maand voor het eerst met elkaar gespot. De twee waren samen bij een basketbalwedstrijd van de New York Knicks. Het stel zou toen net aan het daten zijn. Eerder werden ze ook hand in hand gespot in het New Yorkse stadsdeel Brooklyn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrolijk verder

Pete en Emily gaan als vrienden beide vrolijk verder met hun eigen leven. Zo werd Pete vlak voor de bekendmaking van de break-up al intiem gespot met Chase Sui Wonders, zijn tegenspeelster in Bodies, Bodies, Bodies. Ook Emily is alweer aan het daten geslagen. Zij geeft zelfs aan dat ze zich heeft aangemeld bij een datingapp.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerdere liefdeslevens

Pete kwam tot kortgeleden vaak in het nieuws door zijn relatie met Kim Kardashian. De realityster begon na haar breuk met Ye te daten met Pete. Tot groot ongenoegen van Ye, die een huis tegenover de twee tortelduifjes kocht. Ook voor zijn relatie met Kim werd het liefdesleven van Pete veel besproken in de media. Vooral omdat hij keer op keer met de mooiste vrouwen werd gespot. Zo had hij onder andere een relatie met Ariana Grande, Kaia Gerber en Kate Beckinsale.

Emily was vier jaar lang getrouwd met acteur Sebastian Bear-McClard. Ze maakte in juli bekend dat het huwelijk voorbij was. De twee hebben samen een zoon genaamd Sylvester Apollo.

Ster advertentie
Ster advertentie