Entertainment

Kim en Kendall uitgelachen tijdens Emmy Awards

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kim en Kendall uitgelachen tijdens Emmy Awards

Zusjes Kim Kardashian en Kendall Jenner waren gister aanwezig bij de Emmy Awards: de twee kregen de taak om de Award for Outstanding Reality TV te presenteren. Tijdens het uitreiken kregen Kim en Kendall alleen een andere reactie op wat ze te zeggen hadden dan verwacht. De twee werden namelijk door het publiek uitgelachen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

KUWTK "Real and unscripted"

Kim en Kendall hebben hun fame deels te danken aan de reality-televisieserie Keeping Up With The Kardashians, waarin zij beiden voorkomen. De twee begonnen door te zeggen dat de serie over échte mensen gaat en dus niet een fake verhaallijn zou volgen. "Our family knows firsthand how truly compelling television comes from real people just being themselves." Kendall ging nog even door, en zei dat KWTK '"real and unscripted" is. Het publiek was het hier alleen niet mee eens en begon hard te lachen. Oops.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Emmy's

The Emmy Award Show is een Amerikaanse awardshow waarbij de belangrijkste tv-prijzen worden uitgedeeld. Dit jaar won de hitserie Game Of Thrones meerdere prijzen en ook Jharrel Jerome won een Emmy voor zijn rol in When They See Us.

Ster advertentie
Ster advertentie