Films, Series & TV

'When They See Us' is genomineerd voor 16 Emmy Awards

foto: Instagram: whentheyseeus
  1. Newschevron right
  2. 'When They See Us' is genomineerd voor 16 Emmy Awards

De aangrijpende waargebeurde Netflix-serie over de Central Park Five, When They See Us, maakt 22 september kans op 16 Emmy Awards. De nominaties voor de belangrijke televisieprijzen zijn vandaag bekendgemaakt en When They See Us, geregisseerd door Ava DuVernay, is genomineerd in alle korte serie-categorieën. Hieronder vallen onder andere beste casting, beste cinematografie, beste regie, beste muziek en natuurlijk beste korte serie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste hoofd- en bijrol
Ook zijn er nominaties voor de acteurs van When They See Us. Zo maken Jharrel Jerome (volwassen Korey Wise), Niecy Nash (Delores Wise) en Aunjanue Ellis (Sharon Salaam) kans op een Emmy voor beste hoofdrol in een korte serie. Asante Blackk (jonge Kevin Richardson), John Leguizamo (Raymond Santana Sr.), Michael K. Williams (Bobby McCray), Marsha Stephanie (Linda McCray) en Vera Farmiga (Elizabeth Lederer) zijn genomineerd voor beste bijrol.

Record voor Game of Thrones

Game of Thrones heeft de meeste Emmy-nominaties, maar liefst 32, waaronder die voor beste dramaserie. Dat zorgt ervoor dat de serie in totaal al 160 (!) nominaties binnen heeft gehaald en dat is een record in de geschiedenis van de Amerikaanse televisieprijzen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie