Entertainment

Broer van Doja Cat krijgt straatverbod nadat hij moeder mishandelde

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Broer van Doja Cat krijgt straatverbod nadat hij moeder mishandelde

De broer van Doja Cat heeft officieel een straatverbod opgelegd gekregen. De moeder van de zangeres vroeg het straatverbod aan nadat haar zoon, Raman Dlamnini (30) haar en Doja Cat fysiek en mentaal zou hebben mishandeld.

Driemaal is scheepsrecht

Uit juridische documenten, in handen van Radar Online, blijkt dat Ramans moeder, Deborah Elizabeth Sawyer, een straatverbod had aangevraagd. Volgens de entertainmentsite heeft de rechtbank twee eerdere pogingen gedaan om hem een straatverbod op te leggen, maar deze mislukten, omdat hij toen spoorloos was. Op 23 wisten de lokale autoriteiten Raman op te sporen en hem het verbod te geven.

Snijwonden en blauwe plekken

Halverwege januari kwam het nieuws naar buiten dat Doja Cats moeder een straatverbod had aangevraagd tegen haar zoon. De moeder van Doja zei dat de zangeres volledige bescherming nodig heeft tegen Raman. Zo zou ze de afgelopen tijd snijwonden en blauwe plekken hebben opgelopen en zou hij haar tanden eruit hebben geslagen. Daarnaast zou een deel van de eigendommen van Doja Cat vernield en gestolen zijn. Los van de fysieke mishandelingen zou de broer van Doja Cat haar ook op andere manieren pijn doen. Volgens haar moeder behandelt hij haar op een "zeer vernederende manier" en voelt ze zich daardoor al lange tijd "onveilig" en "getraumatiseerd".

Ook Sawyer ontkwam niet aan het geweld van Raman. Zo zou ze het afgelopen jaar meerdere keren fysiek mishandeld en bedreigd zijn. Het meest recente incident vond volgens Doja Cats moeder zelfs eerder deze maand nog plaats. Op verzoek van Sawyer heeft de rechter Raman een verbod opgelegd om bij zijn moeder in de buurt te komen tot de rechtszaak van start gaat. De rechter maakte duidelijk dat het verbod alleen Sawyer beschermt tegen haar zoon. Als Doja Cat dezelfde bescherming wenst, moet ze zelf een verzoek indienen.

Ster advertentie
Ster advertentie