Entertainment

Soufiane Eddyani schuift aan 'Bij Andy in de Auto'

  1. Newschevron right
  2. Soufiane Eddyani schuift aan 'Bij Andy in de Auto'

Soufiane Eddyani was onlangs te gast Bij Andy in de Auto. De Belgische artiest vertelde ex-voetballer Andy van der Meijde hoe hij ooit 108 kilo woog en meer dan dertig kilo afviel. Maar ook over de zakelijke kant van zijn leven. Soufiane wil namelijk meer dan artiest zijn. Hij wil investeren in zijn toekomst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wiet haar

Als je bij Andy aanschuift, gaat het in ieder geval een paar minuten over de liefde. Ook bij Soufiane die vertelde dat hij niet serieus op zoek is naar een vriendin. Wel heeft hij een duidelijk type vrouw dat zijn aandacht trekt. Hij valt op vrouwen met 'wiet' haar. Althans, dat is wat Andy begreep. Soufiane bedoelde gewoon 'wit' haar, dus blondines grijp je kans!

Afgevallen

Een van de meest interessante stukken in de uitzending ging over de kickbokscarrière van Soufiane. Hij ging sporten toen hij 108 kilo woog en viel al snel af tot 73 kilo. Een knieblessure gooide echter roet in het eten, maar daardoor is hij zich wel meer gaan verdiepen in muziek.

Zakelijke stappen

Het is nu ongeveer vijf jaar geleden dat Soufiane Eddyani doorbrak in de muziekindustrie, maar hij zegt dat hij nog steeds zoekende is: "Ik heb veel nummers, maar ik heb nog veel te bewijzen." Hij staart zich overigens niet blind op muziek. Soufiane netwerkt volop en wil zakelijk stappen gaan zetten net als Lil Kleine, die een patatzaak bezit.

Netwerk

Het netwerken neemt Soufiane bloedserieus. Hij vertelde Andy hoe hij de laatste tijd in contact is gekomen met verschillende mensen. Zo raakte hij in gesprek met mensen die investeren in Franse films. Zij maakten onlangs de film Validé voor Skyrocks Planet Rock, een soort Franse versie van 101Barz. En dat bleek zeer interessant: "Met al die talenten hebben ze een film gemaakt. Dus denk aan Ashafar, Boef, Soufiane, Lil Kleine en Josylvio in een film." Misschien ook een idee voor Rotjoch?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie