Entertainment

Doja Cat haalt uit naar Stranger Things-acteur nadat hij haar dm exposed

foto: Instagram: @dojacat
  1. Newschevron right
  2. Doja Cat haalt uit naar Stranger Things-acteur nadat hij haar dm exposed

Doja Cat heeft uitgehaald naar Stranger Things-acteur Noah Schnapp. De 17-jarige Noah onthulde een dm van Doja Cat waarin zij hem verzocht om haar in contact te brengen met zijn Stranger Things-collega Joseph Quinn. Dat schoot bij de zangeres in het verkeerde keelgat.

Dm-gesprek

Het dm-gesprek vond plaats via TikTok. In de screenshot die Noah deelde, is te zien dat Doja Cat zegt: "Kun je Joseph zeggen dat hij contact met me moet opnemen?" Na het versturen van het bericht, besefte ze zich dat ze wellicht beter eerst even iets anders kon checken. "Nee wacht, heeft hij een vriendin?", stuurde Doja Cat erachteraan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uithaal op social media

Nadat Noah het gesprek wereldkundig had gemaakt, ging Doja Cat live op social media en haalde ze uit naar de jonge acteur voor het onthullen van het gesprek. "Als je zo jong bent, maak je fouten. Je doet domme dingen. Je verknoeit relaties met mensen, omdat je de verkeerde keuzes maakt. Zoals het eigenlijk hoort, zodat je weet dat je het in de toekomst niet meer moet doen."

"Ik heb mijn lessen ook geleerd door dingen te verpesten, waardoor ik ervan heb geleerd en het niet opnieuw op dezelfde manier verpest." Ondanks dat ze aan de ene kant begrip kon opbrengen voor de actie van de jonge acteur, reageerde ze vooral boos en vol ongeloof. Ze bleef de actie van Noah benoemen en zei dat ze het "zo ongelooflijk sociaal onbewust" vond.

'Borderline-slangenshit'

"Deze shit gaat echt ver en is echt 'borderline-slangenshit'. Maar ik zeg niet dat dat zijn volledige persoonlijkheid slecht is. Ik kan me niet voorstellen dat Noah zo is. Of is hij dat misschien toch wel?", vroeg Doja Cat zich tenslotte hardop af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie