Films, Series & TV

Eindelijk: tweede deel seizoen 4 van 'Stranger Things' vanaf vandaag te zien

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Eindelijk: tweede deel seizoen 4 van 'Stranger Things' vanaf vandaag te zien

Kon je niet meer wachten totdat het tweede deel van het vierde seizoen van Stranger Things uit zou komen? Dan is er goed nieuws. De laatste twee afleveringen zijn vanaf vandaag namelijk te zien op Netflix!

Record

Het langverwachte eerste deel van het Stranger Things-seizoen verscheen al op 27 mei en werd massaal bekeken door de fans. Zo keken Netflix-gebruikers in de eerste 28 dagen na de release bij elkaar opgeteld 930 miljoen uur naar de serie. Dat is een record wat betreft Engelstalige Netflix-series. Eén Netflix-serie deed het beter dan Stranger Things in de eerste 28 dagen, namelijk de Zuid-Koreaanse serie Squid Game, die 1,6 miljard uur werd gestreamd.

'Maar' twee afleveringen

Daar waar het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things uit zeven afleveringen bestond, bestaat het tweede deel uit twee afleveringen. Toch is er genoeg kijkplezier, aangezien aflevering acht bijna anderhalf uur duurt en aflevering negen maar liefst twee en een half uur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog niet het laatste seizoen

Seizoen vier is gelukkig nog niet het laatste seizoen van Stranger Things. Zo kondigden de makers in februari aan dat de serie pas stopt na het vijfde seizoen. De kans is groot dat er daarna nog spin-offs zullen komen. "Er zijn nog steeds heel veel spannende verhalen te vertellen binnen het 'Stranger Things'-universum: nieuwe mysteries, nieuwe avonturen en nieuwe onverwachte helden", lieten de makers eerder dit jaar weten.

Ster advertentie
Ster advertentie