Entertainment

Zieke J.Lo in tranen na zwaar optreden: "Ik houd niet van opgeven"

  1. Newschevron right
  2. Zieke J.Lo in tranen na zwaar optreden: "Ik houd niet van opgeven"

Het is moeilijk te geloven, maar over een paar weken wordt Jennifer Lopez vijftig jaar oud. Het is een belangrijke mijlpaal die ze niet zomaar voorbij kan laten gaan. Daarom is ze de komende weken op een speciale It's My Party Tour. Maar dat het leven van een artiest niet alleen maar uit rozengeur en maneschijn bestaat, is wel te zien in de backstagebeelden die J.Lo online heeft gegooid.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Screenshot video Jennifer Lopez

ZIEK

Tijdens de eerste dagen van haar drukke tournee is Jennifer ziek. Maar de show must go on en dus doet J.Lo er alles aan om, zoals ze zelf zegt, "iedereen te geven waar ze voor betalen en meer". In de vlog is te zien hoe ze allerlei middelen neemt en zoveel mogelijk probeert te rusten om 's avonds toch een geweldige show neer te zetten.


Screenshot video Jennifer Lopez

Tranen

Hoewel je duidelijk kan zien dat het publiek helemaal losgaat, is de perfectionistische Jennifer Lopez helemaal niet tevreden. Als ze na afloop met haar partner Alex Rodriguez praat, barst ze in tranen uit. Ze vertelt dat ze zichzelf per ongeluk met haar microfoon op haar hoofd heeft geslagen - met een bloedende wond tot gevolg - en ook allerlei stapjes was vergeten. "Het zijn dingen die ik nooit vergeet. Ik vergeet nooit iets", zegt ze zichtbaar geïrriteerd.

Gelukkig weet haar lieve verloofde haar weer tot rust te brengen en haar te verzekeren dat het een geweldige show was. "Niemand kijkt daarnaar", verzekert hij haar. "Mensen kijken alleen hoe mooi je bent en hoe geweldig je klinkt."

Opgeven

Op de derde dag van haar tournee wordt haar geadviseerd om echt rustiger aan te doen. En dat is lastig voor de perfectionistische J.Lo. Ze moet zich realiseren dat het genoeg is als ze gewoon haar best doet: "Ik weet dat je niet per se sterk bent als je blijft pushen. Je bent sterk als je jezelf tegenhoudt. Dat is moeilijk voor mij. Ik houd niet van opgeven."

Trots

Jennifer Lopez zou Jennifer Lopez niet zijn als ze zich uiteindelijk weer weet te herpakken. Aan het einde van de vlog is te zien hoe ze opnieuw een indrukwekkend optreden neerzet. Haar trotse manager Benny komt na het optreden in tranen vertellen hoe erg hij onder de indruk is: "Ik heb je nog nooit zo gezien. Dit was het beste optreden dat je ooit hebt gegeven. Je lijkt wel 25!"

Ster advertentie
Ster advertentie