Entertainment

DJ Khaled openhartig over financiële struggles in interview met Rolling Stone

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. DJ Khaled openhartig over financiële struggles in interview met Rolling Stone

De kans is groot dat als je de definitie van het woordje 'positivisme' opzoekt in het woordenboek je op een foto van DJ Khaled stuit. Wat velen echter niet weten is dat de beste man net als jij en ik periodes heeft waarin het even minder gaat. In een nieuw interview met muziekblad Rolling Stone vertelt de dj openhartig over zijn financiële struggles.

"Sh*t op orde krijgen"

DJ Khaled vertelt dat hij rond 2015 niet bepaald slim met zijn geld omging. Hoewel de dj destijds hit na hit uitbracht, worstelde hij een tijdje met het ophoesten van het maandelijkse bedrag van de huur van zijn villa. Dat kwam omdat hij een groot bedrag had geïnvesteerd in zijn platenlabel We The Best en niet had verwacht dat het zo lang zou duren voordat hij zijn investering terug had verdiend. "Ik herinner me dat ik een maand had om een grote som geld op te hoesten voor de huur", vertelt Khaled. "Het kon niet zo zijn dat ik zover ben gekomen om uiteindelijk alles te verliezen. Ik had zoiets van: Yo, als ik een gezin wil, moet ik mijn sh*t op orde krijgen. Ik wedde die dag op mezelf, zoals ik altijd al heb gedaan."

"Bloed, zweet en tranen"

Ondanks al zijn successen zegt DJ Khaled dat hij al zijn beslissingen op zakelijk gebied niet op basis van analyses en prognoses neemt, maar op basis van gevoel. "Er zijn mensen die achter hun bureau werken en zich daarachter schuilen. Zij bevinden zich niet in het veld. Als je daar niet bent, hoe kun je dan iets voelen? Sommige mensen gaan af op analyses, ik ga af op mijn gevoel, bloed, zweet en tranen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Laatste album'

In het interview met Rolling Stone vertelt Khaled ook meer over zijn aankomende album Til Next Time. Hoewel de titel doet vermoeden dat de artiest kapt met zijn carrière in de muziek, legt hij uit dat dat totaal niet het geval is. "Ik behandel deze plaat als mijn laatste album, maar dit is zeker geen afscheid. Je zal nog veel meer horen en zien van de dingen waar ik nu mee bezig ben. Ik ga me meer bezighouden met film en tv. Dat is in principe wat 'Til Next Time' betekent. Het gaat een ongelooflijk album worden en tegelijkertijd onderneem ik grote stappen om andere markten over te nemen."

Ster advertentie
Ster advertentie