Music

Drake en DJ Khaled onder vuur door stilte rondom oorlog: "De bekendste joodse en Palestijnse mannen zijn stil"

foto: Facebook
  1. Newschevron right
  2. Drake en DJ Khaled onder vuur door stilte rondom oorlog: "De bekendste joodse en Palestijnse mannen zijn stil"

De Amerikaanse journalist DJ Vlad is het niet eens met de stilte die vanuit de kant vanuit Drake en DJ Khaled komt over de oorlog tussen Israël en Palestina. Beide partijen hebben zich nog helemaal niet uitgesproken, hoewel één van hen joods is en de ander Palestijns.

DJ Vlad over Drake en DJ Khaled

DJ Vlad besloot zich op X, voorheen Twitter, uit te spreken over het gebrek aan reacties op de oorlog door Drake en DJ Khaled. Op X schrijft hij dat Drake wel de tijd vindt om lange paragrafen te schrijven over Joe Budden, die onlangs kritisch reageerde op zijn nieuwe album, maar zich niet uitspreekt over deze kwestie. "Is het niemand opgevallen dat de beroemdste Joodse persoon op aarde, Drake, en de beroemdste Palestijnse persoon op aarde, DJ Khaled, niets hebben gezegd over het conflict tussen Gaza en Israël?", aldus DJ Vlad.

Volgens de journalist zou Drake zich hier niet over uitspreken, omdat hij anders zijn Palestijnse fans van streek kan maken. Hij schrijft over DJ Khaled dat de bekende producer alsmaar de aandacht zoekt voor zijn nieuwe Jordan sneakers, maar compleet stil blijft wanneer het gaat om een belangrijke zaak als deze. "Het zou het einde van de wereld voor Khaled zijn als hij een paar sneakers minder zou verkopen".

Tupac

Volgens DJ Vlad zouden Drake en DJ Khaled erg wanhopig zijn om relevant te willen blijven, waardoor ze geen risico durven te nemen om hun fans te 'beledigen'. Hierbij benoemt hij ook het verschil tussen artiesten van nu en zo iemand als Tupac. "Jullie weten allemaal dat Tupac de eerste zou zijn die zich zou uitspreken over een kwestie die zo dichtbij hem staat."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie