Entertainment

'NBA YoungBoy weigert aanbieding van Atlantic Records van 25 miljoen dollar'

foto: YouTube: YoungBoy Never Broke Again
  1. Newschevron right
  2. 'NBA YoungBoy weigert aanbieding van Atlantic Records van 25 miljoen dollar'

Volgens DJ Akademiks heeft NBA YoungBoy een aanbieding van Atlantic Records van 25 miljoen dollar geweigerd. De rapper is sinds 2017 getekend bij het label, maar heeft zich de laatste maanden openlijk negatief uitgesproken over de samenwerking.

25 miljoen dollar

Hoewel NBA YoungBoy in eerste instantie vrijwillig zijn contract tekende bij het label, is hij duidelijk niet blij met hoe de collaboratie is verlopen. Zo raadde NBA YoungBoy artiesten in februari nog af om bij het label te tekenen. Niet veel later deed hij daar nog een schepje bovenop. Ondanks de negatieve uitingen van NBA YoungBoy, heeft Atlantic Records hem een nieuwe aanbieding van maar liefst 25 miljoen dollar gedaan.

Volledig vrij zijn

Ondanks het gigantische bedrag, legt de rapper die aanbieding volgens DJ Akademiks naast zich neer. "NBA YoungBoy gaat weg bij Atlantic Records. Ik kan je vertellen dat ze hem 25 miljoen dollar hebben aangeboden, maar hij heeft het afgewezen." De presentator geeft nog meer details: "NBA YoungBoy hoeft het geld niet. Hij zit goed. Hij wil geen platencontract meer bij Atlantic en wil volledig vrij zijn. Hij wil onafhankelijk zijn en zijn eigen ding doen."

NBA YoungBoy dropt nog één album onder Atlantic Records en is vanaf dan independent. Het album zal The Last Slimeto heten en komt naar verwachting in augustus uit. NBA YoungBoy is niet de eerste rapper die zich negatief uitlaat over het Atlantic. In het verleden hebben ook anderen, onder wie Meek Mill, hun ongenoegen geuit over de samenwerking met het label.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie