Naar homepage
Entertainment

Lil Baby eist 5 miljoen dollar van label om binnen te blijven

foto: YouTube: Lil Baby Official 4PF
  1. Newschevron right
  2. Lil Baby eist 5 miljoen dollar van label om binnen te blijven

Lil Baby is het binnenzitten in quarantaine zat. De artiest wil het liefst weer naar buiten om geld te verdienen, maar zijn label is het daar niet mee eens. Daarom kwam Baby op Instagram Live met een compromis: als hij vijf miljoen dollar van zijn label ontvangt, zal hij gehoorzamen en thuisblijven. Anders voelt Baby zich genoodzaakt om zijn geld ergens anders vandaan te halen.

Hustle

"Ik heb aan mijn label verteld dat ze me vijf miljoen dollar moeten geven, of ik ga hosselen. Fuck it," zegt Baby in zijn Instagram Live-sessie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen drugs

Bij het woord ‘hosselen’ dachten veel van zijn fans in de comments aan drugs. Dit ontkent Baby. Wat hij dan wel doet, is nogal vaag. "Nee, ik verkoop geen drugs. Weet je, ik hossel gewoon. Hoeft geen drugs te zijn, gewoon iets."

Grapje

Even na het eind van de Live sessie, deelt Baby iets op zijn Instagram story, waarin staat dat wat hij zei over de vijf miljoen en het hosselen een grapje was. Pierre Thomas, de grote baas van het label Quality Control waar Baby getekend is, deelde deze post op zijn eigen Instagramaccount. Hierbij stond in de caption dat Baby’s album My Turn Deluxe komende vrijdag dropt. Baby’s uitspraken in de live lijken hierdoor wel erg op een slimme marketingtruc om zijn album te promoten.

Het originele album dropte Lil Baby al in februari, maar komende vrijdag releast hij een deluxe versie van My Turn, met zes nieuwe tracks

Ster advertentie
Ster advertentie