Entertainment

Afrikaanse weeskinderen dansen op 'Toosie Slide' en krijgen shout out van Drake

foto: YouTube: Masaka Kids Africana vlog
  1. Newschevron right
  2. Afrikaanse weeskinderen dansen op 'Toosie Slide' en krijgen shout out van Drake

Drake's Toosie Slide-challenge gaat zo viraal, dat de Masaka Kids uit Uganda ook hun versie van het dansje hebben laten zien. In een video showen de kinderen hun dansskills en die zijn Drake ook opgevallen. Champagnepapi himself benaderde ze en deelde het filmpje op zijn eigen Instagram Story.

Traumatische gebeurtenissen vergeten

De Masaka Kids bestaat uit een talentvolle groep weeskinderen uit Uganda. Zij worden opgevangen door de organisatie van Masaka Kids Africana. Deze organisatie vangt wezen op in Uganda, het land met de meeste wezen op de wereld. Ze geven de kinderen onderdak, eten, kleding, educatie en medische zorg. Door het dansen kunnen de kinderen de traumatische gebeurtenissen in hun leven even vergeten.

Drake reageert

Suuna Hassan, de oprichter van de organisatie vertelt aan TMZ dat de kinderen graag mee wilden doen met de Toosie Slide-challenge. Ten eerste omdat ze het liedje zo leuk vinden en ten tweede omdat ze hoopten dat Drake het zou zien. Dat is zeker gelukt, want hij stuurde een bericht naar het Instagramaccount van de Masaka Kids. Het gesprek kan je hier lezen.

Huilen van geluk

Dit was niet het enige, hij deelde het filmpje van de kinderen ook nog in zijn story. Hassan vertelt aan TMZ dat de kinderen moesten huilen van geluk en dat ze het de dag erna gevierd hebben door nog meer te dansen.

Door de shout out van Drake heeft de organisatie veel meer aanvragen gehad dan normaal van mensen om kleding en andere dingen te doneren.

Ster advertentie
Ster advertentie