Entertainment

Drake, Justin Bieber en Meek Mill doen sicke donaties voor 'All In Challenge'

foto: Instagram: champagnepapi/justinbieber/meekmill
  1. Newschevron right
  2. Drake, Justin Bieber en Meek Mill doen sicke donaties voor 'All In Challenge'

Drake, Justin Bieber, Meek Mill, Kevin Hart, Leonardo DiCaprio, Ellen DeGeneres... De ene na de andere celeb doneert deze dagen een sicke prijs voor de zogeheten All In Challenge. Door een kostbaar item of unieke ervaring weg te geven, doen ze mee aan de enorme inzamelingsactie voor mensen die door de coronacrisis te weinig te eten hebben. En All In is in dit geval ook écht all in, want de prijzen zijn niet mis...

Grootste fundraiser ooit

Hoe het werkt? De prijzen die de celebs doneren, worden geveild. Iedereen kan via de website van de All In Challenge een bod doen. Andere prijzen kan je winnen door middel van een spel. Je koopt dan een lot en maakt zo kans om willekeurig als winnaar te worden gekozen. De challenge zal doorgaan totdat er tientallen miljoenen dollars zijn opgehaald.

De All In Challenge is een initiatief van zakenman Michael Rubin. Door de sport-, zaken- en entertainmentcommunity samen te brengen en zo de grootste inzamelingsactie ooit op te zetten, wil hij de gezinnen helpen die nu moeite hebben met rondkomen. "Ik werd aangemoedigd door Amerika's grote verlangen om anderen te helpen, zeker nu een groeiend aantal families moeite heeft met voedsel vinden." Michael werkt met zijn challenge samen met verschillende liefdadigheidsorganisaties en al het opgehaalde geld zal volledig aan hen gedoneerd worden.

Prijzen

Benieuwd wat die sicke prijzen dan zijn? Hieronder vind je er een paar op een rij:

Drake

Drake biedt de gelukkige winnaar van zijn prijs een compleet pakket: vliegen met Air Drake naar een privé feestje in LA, een OVO- en Nike-pakket én tickets voor een van zijn volgende concerten wanneer die weer plaats mogen vinden.

Justin Bieber

Ook Justin Bieber geeft een once in a lifetime-ervaring weg. Hij zal naar iemands huis vliegen om daar One Less Lonely Girl voor de gelukkige winnaar te zingen.

Meek Mill

Meek Mill geeft een van zijn kostbaarste bezittingen weg: zijn Rolls-Royce. "Mijn droomauto die me motiveerde om achter mijn succes aan te gaan."

Kevin Hart

De winnaar van Kevin Harts prijs gaat misschien wel een acteercarrière tegemoet, want diegene wint een rol in zijn volgende film! "Je krijgt een eigen trailer, een assistent en een auto-service. Je wordt de volgende filmster!"

Leonardo DiCaprio & Robert De Niro

Ook bij Leonardo DiCaprio zit je als acteur of actrice in de dop goed. "Als je benieuwd bent hoe het is om te werken met Martin Scorsese, Robert De Niro en mijzelf, dan is dit je kans!", zegt hij in zijn All In-video. Dat wil zeggen dat de winnaar een rol krijgt in de nieuwe film Killers of the Flower Moon en een hele dag op de set mag doorbrengen met de drie grootheden.

Ellen DeGeneres

Ook Ellen DeGeneres doet mee. Ze biedt iemand de kans om voor één dag haar co-host te zijn in The Ellen Show.

Michael Rubin

Michael Rubins eigen donatie is ook niet mis. Hij doneert 'de ultieme sportervaring'. Win je die, dan mag je naar alle belangrijke sportevenementen - waaronder de Super Bowl - waarbij uiteraard ook je verblijf en vliegtickets betaald worden.

Ster advertentie
Ster advertentie