Entertainment

Lamar Odom heeft veel spijt van vreemdgaan en liegen tegen Khloé Kardashian

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Lamar Odom heeft veel spijt van vreemdgaan en liegen tegen Khloé Kardashian

Lamar Odom en Khloé Kardashian trouwden een maand nadat ze elkaar leerden kennen, maar iedereen herinnert zich dat dit sprookjeshuwelijk uiteindelijk slecht is geëindigd. Lamar ging vreemd, raakte drugsverslaafd en vertelde Khloé daar niets over. Uiteindelijk ontdekte de Kardashian zelf wat haar echtgenoot allemaal uitspookte.

"Zit mij nog dwars"

Het is alweer vijf jaar geleden dat er een einde kwam aan het vierjarige huwelijk tussen de voormalig NBA-speler en de zus van Kim. Lamar vertelt aan People Magazine dat het hem nog raakt: "Het zit mij tot op de dag van vandaag nog dwars, maar spijt is iets waar we mee moeten leren leven."

Lul uit broek, coke in neus

Lamar Odom zegt dat hij veel spijt heeft van de manier waarop alles op de klippen is gelopen. Hij wijt het aan de druk die de schijnwerpers met zich meebrachten: "Ik kon niet omgaan met de dodelijke cocktail van de schijnwerpers, de verslaving, een carrière die bergafwaarts ging en de ontrouw", schrijft hij in zijn nieuwe boek Darkness To Light dat 28 mei verschijnt. "Oh en heb ik paranoia, angsten en depressie ook al genoemd? Ik kon mijn lul niet in mijn broek houden en de coke niet uit mijn neus."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Khloé bleef Lamar steunen

Khloé Kardashian ontdekte uiteindelijk zelf dat Lamar Odom meerdere keren ontrouw was geweest en drugsverslaafd was. Kort daarna gingen ze al uit elkaar, maar Khloé bleef hem steunen in moeilijke tijden. Toen Odom in 2015 in het ziekenhuis terechtkwam na een overdosis, zat ze aan zijn ziekenhuisbed. "Haar liefde voor mij was onvoorwaardelijk. Dat is waarschijnlijk hetgeen dat haar de kracht gaf om op dat moment nog van mij te houden."

Vrienden met Khloé

Lamar zegt dat hij nu geen drugs meer gebruikt, maar geeft toe dat het moeilijk is. Hij heeft een eventuele vriendschap met Khloé trouwens nooit opgegeven: "Ik hoop dat we ooit vrienden kunnen worden. Ik mis de familie en ik hoop dat we elkaar ooit weer tegen zullen komen."

Ster advertentie
Ster advertentie