Entertainment

'Kim Kardashian heeft al 17 gevangenen stilletjes vrijgekregen'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Kim Kardashian heeft al 17 gevangenen stilletjes vrijgekregen'

Het leek eventjes stil rondom Kim Kardashian en haar acties om gevangenen vrij te krijgen, maar TMZ meldt dat ze wel degelijk druk is bezig geweest. Kim K. en haar team van advocaten zouden de afgelopen drie maanden maar liefst zeventien gevangenen hebben weten te bevrijden.

SuperKim

Van de zeventien gevangenen zijn er vier zeker vrijgelaten met hulp van Kim Kardashian en haar team. Hun verhalen kwamen al eerder naar buiten. SuperKim zou de juridische kosten van alle gevangenen uit eigen zak hebben betaald, omdat hun families daar de financiƫle ruimte niet voor hadden.

Kleine drugsdingen

Alle zeventien vrijgelaten gevangenen zouden volgens TMZ levenslange celstraffen hebben gehad voor kleine drugsgerelateerde vergrijpen, zonder kans op vervroegde vrijlating.

Stagiaire Kim

Kim Kardashian studeert op dit moment rechten. Ze zou zich samen met het advocatenkantoor waar ze stageloopt inzetten voor nog meer gevangenen die naar verhouding veel te hoge straffen hebben gekregen. De stagiaire ging al in gesprek met de Amerikaanse president Donald Trump over deze hoge straffen voor relatief kleine vergrijpen.

Ster advertentie
Ster advertentie