Entertainment

Een greep uit de meest opvallende outfits van het Met Gala 2019

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Een greep uit de meest opvallende outfits van het Met Gala 2019

Het jaarlijkse Met Gala van het Metropolitan Museum of Art is een feit. Het is een van de belangrijkste events in de modewereld en daar komen heel veel celebs op af in bijzondere outfits waar ze hun best voor hebben gedaan. Het thema van dit jaar was camp, ofwel extravagant en gedurfd.

Cardi B

Cardi B heeft er geen moeite mee om helemaal all out te gaan. Haar jurk was op z'n zachts gezegd opvallend. De 26-jarige rapper droeg een bordeaux-outfit van designer Thom Browne, die zich voor dit ontwerp heeft laten inspireren door feminisme. "Het laat het vrouwelijke lichaam goed zien. Kleine tietjes, va-jay-jay... En als je m'n achterkant ziet, dan heb je zoiets van: booty. We wilden een jurk die elegant, extravagant en niet te Halloween-ish was. Het is de perfecte jurk voor mij."

Ciara

Ciara ging voor een powerpuff girl-look. Haar outfit is misschien niet heel spectaculair, maar ze twerkte op de rode loper van het Met Gala. En het was voor het eerst dat iemand dat daar deed.

Kim Kardashian

Kim Kardashian was op die drip! Met haar speciale outfit wilde ze de indruk wekken alsof ze net uit de oceaan was gekomen. Het heeft maar liefst acht maanden geduurd om de jurk te maken. Issa wet look!

Lady Gaga

Lady Gaga had niet één, maar vier outfits! En ze trok ze laag voor laag uit. Totdat de zangeres uiteindelijk op plateauzolen in haar ondergoed en een netpanty stond.
Lupita Nyong'o

Lupita Nyong'o rockte haar mooie afro met verschillende afrokammen erin. Ze ging voor de kleurrijke look van een drag-queen.

katy perry

Katy Perry had Moschino ingeschakeld voor haar opvallende verschijningen. Zoals ze zelf aangeeft op haar Instagram: "Eerst maken we de tafel gereed en daarna gaan we eten."Ster advertentie
Ster advertentie