Entertainment

Jason Derulo start gevecht nadat hij Usher wordt genoemd

foto: Instagram @christian_labare8foto: Instagram @christian_labare8
  1. Newschevron right
  2. Jason Derulo start gevecht nadat hij Usher wordt genoemd

Op internet gaan beelden rond van Jason Derulo die behoorlijk uit zijn slof schiet. De zanger lijkt niet te waarderen dat mensen hem aanzien voor een collega-artiest, want wanneer iemand "hey Usher!" naar hem roept, stormt hij op een groepje mensen af om een paar klappen uit te delen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hotel in Vegas

De beelden die TMZ deelt, zijn gisterenmorgen in de vroege uurtjes gemaakt in een hotel in Las Vegas, waar Jason Derulo net een club verliet. Een bron meldt aan de nieuwssite dat Derulo iemand in zijn gezicht zou hebben geslagen, waardoor diegene op de grond viel. Dit nadat iemand naast de naam Usher ook "f*ck you, b*tch!" naar hem riep. Of dit daadwerkelijk de aanleiding was voor het gevecht, is niet duidelijk.

Geen aangifte

De politie is ter plaatse gekomen, maar zover bekend is er geen aangifte tegen Jason Derulo gedaan. Wel is hij het hotel uitgestuurd en in handboeien afgevoerd, zo is te zien op andere beelden op Instagram. De twee mannen zijn niet ernstig gewond. Jason Derulo zelf heeft nog niet gereageerd op het incident.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie