Entertainment

Jason Derulo vader geworden van zijn eerste kindje

foto: Instagram: @jenafrumes
  1. Newschevron right
  2. Jason Derulo vader geworden van zijn eerste kindje

Jason Derulo en zijn vriendin Jena Frumes lieten in maart via een romantische Insta-video weten dat ze een kindje verwachtten. Een paar maanden later mogen ze eindelijk hun eerste kindje verwelkomen. Hun zoontje, dat de naam Jason King heeft gekregen, is op 8 mei geboren, maar vannacht maakten de zanger en TikTok-koningin het pas Insta-official.

Dankbaar

Jason King is nu al zo geliefd bij zijn ouders. Jena deelt trots een paar liefdevolle foto's op haar Instagram van de eerste week samen met haar zoon en partner. ''Een glimp van mijn eerste week met onze gezonde, knappe en kleine koning. Het leven heeft nu zoveel meer betekenis gekregen en daar ben ik dankbaar voor. Ik ben zo verliefd op deze kleine jongen'', schrijft ze erbij.

Op de foto's zijn de eerste momenten te zien van het gezin in het ziekenhuis. Het gezicht van Jason King wordt wel nog wel verborgen gehouden door een lichtflits.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zorgzame moeder

Even later post ook Jason Derulo een mooie video, waarin hij samen met zijn vriendin onderweg is naar het ziekenhuis voor de bevalling. Daarna zie je ook het emotionele moment dat hij voor het eerst Jason King op zijn borst legt.

In de caption van de video geeft Jason zijn vriendin een mooi compliment . ''De gelukkigste dag van mijn leven was toen we onze kleine jongen thuisbrachten. Hij heeft zoveel geluk met zo'n sterke zorgzame held van een moeder'', laat hij weten onder de post.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie