Entertainment

Will Smith en Jason Derulo verrassen zieke 14-jarige jongen met exclusief cadeau

foto: YouTube/Snapchat
  1. Newschevron right
  2. Will Smith en Jason Derulo verrassen zieke 14-jarige jongen met exclusief cadeau

In een nieuw seizoen van de Snapchat-serie Will From Home geeft Will Smith cadeaus weg aan mensen die dat om verschillende redenen hebben verdiend. In de eerste aflevering verrast hij samen met Jason Derulo een 14-jarige jongen die kampt met leukemie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dansende vader

Aiden, zoals de jongen heet, werd in april dit jaar gediagnosticeerd met leukemie. Wat volgde was een behandeltraject met chemotherapie. Vanwege de coronamaatregelen kon zijn vader Chuck niet bij de behandelingen aanwezig zijn. Toch vond zijn vader een manier om hem te steunen. Tijdens elke behandeling staat hij buiten op de parkeerplaats te dansen, zodat hij zijn zoon via het raam kan opvrolijken.

Will Smith zag de video's van de dansende vader en vond het geweldig. "Als een ouder, raakt dit me echt." Er was volgens hem alleen nog wel wat ruimte voor verbetering als het op Chucks moves aankomt. Samen met Jason Derulo gaf hij Chuck daarom een korte workshop in makkelijke TikTok-dansjes.

PlayStation

Natuurlijk verraste Will Smith niet alleen vader Chuck, maar had hij ook iets voor Aiden in petto. De 14-jarige jongen kreeg namelijk een PlayStation 5 - en die was toen nog niet eens officieel uit - met een cadeaukaart om games te kopen. Daarnaast ging er een flinke donatie naar het ziekenhuis waar Aiden onder behandeling is.

"Vreugde en humor is zo'n belangrijk medicijn. Eén kleine lach betekent zoveel meer dan je je kunt voorstellen", aldus Will Smith.

Will From Home

In de afleveringen die nog volgen verrast Will nog veel meer mensen. En dat doet hij niet alleen. Onder anderen Alicia Keys en Lil Nas X helpen hem in het tweede seizoen van Will From Home. "2020 was zwaar. Daarom geven we iets terug aan de mensen door liefde en positiviteit te verspreiden", zegt de acteur in de trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie