Entertainment

Dylan Gonzalez beschuldigt Trey Songz van verkrachting

foto: Instagram: @dylan.gonzalez / FunX
  1. Newschevron right
  2. Dylan Gonzalez beschuldigt Trey Songz van verkrachting

Voormalig basketbalster Dylan Gonzalez heeft Trey Songz beschuldigd van verkrachting. Dat deed ze middels een post op Instagram, waarin ze onder meer schrijft dat de zanger haar in een hotel in Las Vegas verkrachtte.

'Trey Songz is een verkrachter'

Dylan deelde op oudejaarsdag een tweet zonder verdere uitleg. "Trey Songz is een verkrachter", tweette ze. "God, vergeef me. Ik kon dat niet nog een jaar voor me houden. Ik zie jullie in 2022."

Trey Songz is in de afgelopen twee jaar meerdere keren betrokken geweest bij verhalen over seksueel misbruik. Zo meldden Amerikaanse media in november dat hij betrokken is bij een politieonderzoek naar een aanranding in een hotel in Las Vegas. Ook beschuldigde een vrouw de zanger in januari 2020 van aanranding in een club in Miami.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Opnieuw lijden'

Dinsdag deelde Dylan uiteindelijk een nieuwe Instagrampost waarin ze meer vertelt over wat ze heeft meegemaakt. "Het eindeloos terugkerende nieuws over het vermeende seksuele misbruik door Trey Songz dwingt mij om alles herhaaldelijk te herbeleven in mijn gedachten", schrijft ze in haar Instagrampost. "Ik moet opnieuw lijden aan de lang onderdrukte afschuw en ondraaglijke PTSS naar aanleiding van mijn verkrachting in een bekend hotel in Las Vegas."

"Ik wil mijn liefde, kracht en hoop sturen naar iedereen die slachtoffer is van seksueel misbruik en de fatale aard ervan. Ik steun jullie en moedig alle slachtoffers aan om zich hierover uit te spreken. Onderdrukking van onze stemmen moedigt onze onderdrukkers alleen maar aan. Iets wat je niet onthult, kan je niet genezen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Trey Songz

In een reactie aan TMZ laat een vertegenwoordiger van Trey Songz weten dat de zanger de beschuldigingen van Dylan ontkent. "Trey en zijn team hebben vertrouwen in het juridische proces en vertrouwen erop dat er de komende weken een overvloed aan ontlastende informatie zal komen."

Ster advertentie
Ster advertentie