Entertainment

Kanye West met Marilyn Manson maar zonder wenkbrauwen bij Sunday Service

foto: Twitter
  1. Newschevron right
  2. Kanye West met Marilyn Manson maar zonder wenkbrauwen bij Sunday Service

Het heeft even geduurd, maar Sunday Service was dit weekend weer even back. Het event, waarbij Kanye samen met een koor en andere gastartiesten op geheel eigen wijze zijn liederen richt op het aanbidden van God, werd voor het eerst sinds lange tijd weer georganiseerd door de rapper.

Marilyn Manson

Kanye zou Kanye niet zijn als er tijdens Sunday Service geen opvallende gebeurtenissen zouden plaatsvinden. Hij werd tijdens de dienst onder andere bijgestaan door Roddy Rich, Justin Bieber en Marilyn Manson.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vooral over de laatstgenoemde is veel te doen. Marilyn Manson wordt namelijk beschuldigd van seksueel en emotioneel misbruik. Kanye toonde eerder al zijn steun aan de zanger door hem aan Donda te laten meewerken. Nu verschijnt hij dus ook samen met Ye op het event.

Zonder wenkbrauwen

De verschijning van Kanye zelf kreeg misschien nog wel de meeste aandacht tijdens de zondagsdienst. De oprichter van Yeezy verscheen zonder wenkbrauwen op het evenement. Wat hier de reden van is, is niet geheel duidelijk. Wel bevestigt Kanye hiermee andermaal dat hij dingen graag op zijn eigen manier doet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spotlights

Normaal gesproken vindt Kanye’s Sunday Service wekelijks plaats. Het event heeft een tijdje on hold gestaan, omdat de afgelopen maanden in het teken stonden van zijn album Donda.

Ook na het releasen van zijn album blijft Kanye in de spotlights verschijnen. Zo veranderde hij zijn officiële naam naar Ye, werd hij in Venetië en Berlijn gespot terwijl hij op straat rond liep met bijzondere maskers en brengt hij nu op geheel eigen wijze Sunday Service weer onder de aandacht.

Ster advertentie
Ster advertentie