Entertainment

Serena Williams rockt onbewerkte Harper's Bazaar-cover

foto: Instagram: harpersbazaarus
  1. Newschevron right
  2. Serena Williams rockt onbewerkte Harper's Bazaar-cover

Serena Williams shinet voor de tweede keer op de cover van de Amerikaanse Harper's Bazaar. En hoe! De 37-jarige tennisster showt op de onbewerkte foto's haar prachtige sterke lichaam in een gouden look. In een openhartig artikel vertelt ze waarom ze nooit zal stoppen met het opstaan tegen onrecht, welke consequenties dat ook heeft.

"Ik ben geshamed door de vorm van mijn lichaam. Ik ben oneerlijk betaald door mijn sekse. Ik ben gestraft in een grote finale omdat ik mijn mening uitte of te hard gromde. En dit zijn enkel de dingen die het publiek te zien krijgt. Kort gezegd, het was nooit makkelijk. Maar dan denk ik aan het volgende meisje dat gaat komen en er zo uitziet als ik en dan hoop ik dat mijn stem haar misschien zal helpen."

Frustraties

Die gouden look is behoorlijk toepasselijk. Serena heeft namelijk 39 Grand Slam-titels en talloze gouden medailles op haar naam staan. Ook is ze de eerste atleet in de Forbes-lijst van rijkste self-made vrouwen. In het artikel vertelt de topsporter uitgebreid over de boosheid en wanhoop die ze voelde nadat ze in 2018 in de US Open-finale strafpunten kreeg vanwege het uiten van haar frustratie. Ook vertelt ze dat haar dochter uiteindelijk de reden is geweest om haar stem te gebruiken en haar racket weer op te pakken.

"Ik gebruik trots mijn stem en woorden om een essay te delen over de rauwe gevoelens die ik had tijdens een wedstrijd die we ons allemaal herinneren."

Ster advertentie
Ster advertentie