Entertainment

Michael B. Jordan wordt door vrienden geroast vanwege zijn 'Sexiest Man Alive'-titel

foto: YouTube: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
  1. Newschevron right
  2. Michael B. Jordan wordt door vrienden geroast vanwege zijn 'Sexiest Man Alive'-titel

Michael B. Jordan zit niet stil. De acteur startte onlangs zijn eigen productiebedrijf, werkte aan de film Without Remorse en is bezig met de derde Creed-film. Daarnaast werd hij vorig jaar ook nog door People Magazine verkozen tot Sexiest Man Alive. De acteur was te gast in The Tonight Show om te praten over al deze projecten. Jimmy Fallon is benieuwd: hoe is zijn leven veranderd nu hij officieel de meest sexy man ter wereld is?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geroast

"Het is een cadeau en een vloek", vertelt de acteur lachend over zijn Sexiest Man Alive-titel. "Je bent meteen een doelwit. Ik bedoel in al mijn groepchats word ik continu geroast." Zijn moeder en tantes zijn aan de andere kant wél heel trots. Het tijdschrift van People Magazine waarop hij de cover siert als meest sexy man staat bij hen ingelijst op een schouw.

'Without Remorse'

Jordan is vanaf vandaag te bewonderen in de film Without Remorse op Amazon Prime. In deze keiharde actiefilm speelt hij John Clark, een Navy SEAL, die de moord op zijn zwangere vrouw wil wreken. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van thrillerschrijver Tom Clancy uit 1993 en zit vol gigantische explosies en spectaculaire stunts, die Jordan overigens allemaal zelf uitvoerde.

De acteur vertelt dat hij de kans om deze film te doen meteen aangreep: "Zeker omdat ik mijn eigen stunts kon doen. Je groeit op met dit soort films, Met acteurs als Wesley Snipes, Tom Cruise, Michael Jai White en Jackie Chan die ervoor trainden om dit soort stunts te doen. En nu kreeg ik de kans om dat zelf te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Creed III

Volgend jaar keert Michael B. Jordan ook weer terug als Adonis Johnson Creed in de derde film uit de Creed-reeks. Jordan maakt in dit project, dat op 23 november 2022 uit moet komen, ook zijn debuut als regisseur. "Ik vind het heel spannend en leuk. Het is het personage en verhaal dat ik het beste ken. En dit wordt de derde keer. Het wordt de eerste keer dat ik een rol voor de derde keer speel. En ik denk dat je er nooit helemaal klaar voor bent om te gaan regisseren, maar je springt gewoon in het diepe en je zal zinken of zwemmen."

Ster advertentie
Ster advertentie