Entertainment

Stormzy gaat terug naar zijn oude school en laat kinderen hem interviewen

  1. Newschevron right
  2. Stormzy gaat terug naar zijn oude school en laat kinderen hem interviewen

Kinderen nemen nooit een blad voor hun mond. Daarom is het interview waarin Stormzy ondervraagd word door een paar kinderen van zijn oude basisschool ook zo grappig. De artiest, die onlangs zijn nieuwe album Heavy Is The Head uitbracht, kwam er in het interview langzamerhand achter dat hij eigenlijk best een slecht voorbeeld is voor de kids. Dat wordt vooral duidelijk wanneer ze hem vragen waarom hij zo vaak scheldt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schelden
"Ik gebruik nooit het F-woord", zegt Stormzy standvastig, wanneer hem gevraagd wordt waarom hij in zijn nummers zo vaak vloekt. "Jawel hoor, je zegt het in Vossi Bop", reageert een scherpe leerling daarop. "Nee dat is niet zo", antwoordt Stormzy twijfelachtig. Als hij dan toch even gaat nadenken en zich realiseert dat de leerling gelijk heeft, moet hij lachen. "We gebruiken hier geen scheldwoorden. Elk scheldwoord dat je mij hebt horen zeggen, moet je nooit gebruiken."

Originele vragen

In de rest van het interview krijgt Stormzy nog allerlei verrassende en originele vragen om zijn oren. Zo wil een leerling weten of Ed Sheeran de celebrity is met wie hij het liefst zou zoenen en vraagt iemand anders of hij wel eens in zijn neus peutert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie