Entertainment

'Brutale inbrekers scheppen op via Insta Live van Soulja Boy'

foto: youtube/tmz
  1. Newschevron right
  2. 'Brutale inbrekers scheppen op via Insta Live van Soulja Boy'

Een aantal dagen nadat Soulja Boy de cel in moest, werd zijn huis leeggeroofd. Een bron bij de politie heeft TMZ verteld dat de inbrekers afgelopen maandag online zouden hebben opgeschept over hun daden. De criminelen deden dat blijkbaar heel brutaal tijdens een livesessie (vanaf minuut 1.20) op de Instagrampagina van de rapper. Daar kregen ze toegang tot, dankzij een iPhone die ze bij Soulja thuis zouden hebben gejat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Celebs bellen

De inbrekers zijn niet alleen live gegaan via Instagram. Ze zouden de iPhone-contactenlijst van Soulja Boy ook hebben gebruikt om contact te leggen met een aantal beroemde vrienden van de rapper. Zo probeerden ze een featuring te fixen met een van de celebs uit Soulja Boy's lijst.

Dure dingen

De inbraak bij Soulja Boy thuis werd afgelopen maandagavond gemeld bij de politie. Daarbij zouden dure juwelen en horloges gestolen zijn met een waarde van rond de 500.000 dollar. Ook zouden de dieven ongeveer 100.000 dollar aan contant geld hebben meegenomen uit de kluis van Soulja.

Gevangenis

Soulja Boy zit de komende tijd nog in gevangenis. Hij werd bijna een week geleden gearresteerd, omdat hij de uren taakstraf die hij moest uitvoeren, niet heeft volbracht. Dankzij een stel valse papieren dacht Soulja daar nog onderuit te kunnen komen, maar dat plannetje mislukte. Soulja Boy moet op 30 april een hoorzitting bijwonen en blijft tot die tijd netjes achter slot en grendel zitten.

Ster advertentie
Ster advertentie