Entertainment

Zoontje van Flo Rida op Intensive Care na val uit raam vijfde verdieping

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Zoontje van Flo Rida op Intensive Care na val uit raam vijfde verdieping

Het zoontje van Tramar Dillard, beter bekend als Flo Rida, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De zesjarige Zohar belandde begin maart al op de intensive care nadat hij uit het raam van hun appartement op de vijfde verdieping is gevallen. Amerikaanse media brachten het nieuws gisteren voor het eerst naar buiten.

Gescheurde lever

Het jongetje zou op 4 maart uit een raam van het appartement van de ex van Flo Rida zijn gevallen. Volgens verschillende rapporten belandde hij na de val op een betonnen vloer. Hij zou breuken in zijn bekken en linkervoet, een gescheurde lever, ingeklapte longen en inwendige bloedingen hebben overgehouden aan de val. Hij werd na de val meteen naar de spoedeisende hulp gebracht.

Zohar leidt naast zijn verwondingen al zijn hele leven aan een zeldzame neurologische aandoening. Hierdoor is de toestand van het jongetje nog ernstiger en de behandeling daarbij nog moeilijker. Hij ligt op dit moment dan ook nog steeds onder zwaar toezicht op de intensive care van het het ziekenhuis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rechtszaak

De moeder van Zohar en de ex van Flo Rida, Alexis Adams, heeft een rechtszaak tegen haar huurbaas aangespannen. Ze vindt dat de ramen in het appartement "niet veilig" zijn en dat ze op een "nalatige, onzorgvuldige en roekeloze manier" zijn opgeleverd. Alexis eist een betaling van de medische rekeningen van Zohar. "Als alleenstaande moeder van een kind met speciale behoeften voelt dit als een nachtmerrie. Mijn hart is in miljoenen stukjes gebroken", deelt ze met News 12 New Jersey.

Opzettelijke nalatigheid

"Ik ben er kapot van", vertelt Alexis verder. "Ik ben boos en worstel om te accepteren dat mijn enige kind ernstige verwondingen heeft opgelopen als gevolg van opzettelijke nalatigheid van onze huisbaas en andere betrokkenen bij het niet nemen van de nodige veiligheidsmaatregelen." Flo Rida heeft zelf nog niet gereageerd op het nieuws.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie