Naar homepage
Entertainment

Flo Rida treedt vanavond op met Songfestival-act in Rotterdam

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Flo Rida treedt vanavond op met Songfestival-act in Rotterdam

In Rotterdam vindt vanavond de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats. Voor hiphopliefhebbers niet per se heel boeiend, maar dit jaar zit er een opvallende, bekende naam tussen de line-up. Flo Rida is namelijk onderdeel van de act van San Marino.

Senhit uit San Marino

San Marino heeft de Italiaanse zangeres Senhit naar Rotterdam gestuurd om mee te doen aan de muziekcompetitie. Zij opent vanavond de halve finale met haar nummer Adrenalina, dat ze samen met Flo Rida maakte. Het landje heeft nog nooit gewonnen, maar wie weet brengt de Amerikaanse rapper daar verandering in?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tóch in Nederland

Het was in eerste instantie nog onduidelijk of Flo Rida ook daadwerkelijk naar Nederland zou komen om mee te doen met het optreden, maar eergisteren maakte Senhit duidelijk dat de rapper naast haar op het podium te zien zal zijn.

"Het voelt zo goed om weer terug in Nederland te zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik weer mag optreden en dat op het grootste podium ter wereld", liet Flo Rida weten in een verklaring. In zijn Instagramstories is te zien hoe hij aan het chillen is in Rotterdam en zich voorbereidt op het optreden van vanavond.

De tweede halve finale van het Songfestival is om 21:00 uur te zien op NPO 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie