Entertainment

Belgische Anae (9) met coach bij The Ellen Show na viral dansfilmpjes

foto: YouTube: TheEllenShow
  1. Newschevron right
  2. Belgische Anae (9) met coach bij The Ellen Show na viral dansfilmpjes

De 9-jarige Belgische Anae beschikt dansmoves waar de gemiddelde volwassene jaloers op kan zijn. Dat is ook het internet opgevallen, want de filmpjes waar ze samen met lerares Jeny haar afrohouse-skills laat zien, zijn behoorlijk viral aan het gaan. De twee belandden zelfs bij Ellen DeGeneres in de studio. Zij was erg onder de indruk van zowel de moves als de positieve boodschap van het vrolijke duo en verraste hen daarom allebei met $10.000.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"We willen een positief beeld laten zien van hoop en liefde. Liefde kent geen kleur!"

Meghan Markle

De dansfilmpjes van de kleine stuiterbal en haar coach hebben al veel mensen weten te bereiken. Zo ook Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry. Zij was namelijk degene die Ellen kennis liet maken met Anae en Jeny. "Ik liet deze dansers helemaal vanuit België overvliegen. Dat is hoe goed ze zijn", aldus Ellen op Twitter.

Jeny

Coach Jeny is geen onbekende in de danswereld. Na zelf een succesvolle carrière als professioneel danseres te hebben opgebouwd, wil ze nu haar kennis overdragen en een voorbeeldfunctie zijn voor jongeren. Dit doet ze met haar eigen dansschool én de internationale dansorganisatie Dance4Kids.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie