Entertainment

Joe Exotic vraagt Trump om gratie in uitgebreid document

foto: Netflix/AFP
  1. Newschevron right
  2. Joe Exotic vraagt Trump om gratie in uitgebreid document

Joe Exotic heeft opnieuw gratie gevraagd aan de Amerikaanse president Donald Trump. Joe, die bekend werd door de serie Tiger King op Netflix, hoopt met de hulp van de president vrij te komen. Dat meldt TMZ.

Gratie

De voormalig dierentuinbaas heeft volgens de website een 257 pagina's tellend document opgestuurd naar de president, waarin hij hem smeekt om gratie te verlenen. De president werd een paar maanden geleden tijdens een persconferentie gevraagd naar Joe's zaak en zei toen "zich erin te verdiepen".

Seksueel mishandeld

Volgens Joe is hij seksueel mishandeld in de gevangenis en lijdt hij aan immuunziekte."Ik ben door gevangenispersoneel aangerand, geslagen en aan een stoel vastgebonden. Het was zo erg dat de huid van mijn armen kwam", aldus Joe in de brief. "Wees alsjeblieft mijn held. Mijn handen zijn beschadigd door de mishandelingen in de gevangenis, dus het spijt me van mijn handschrift en spelling", gaat de realityster verder. Ook Joe's man Dillon komt aan het woord. Hij stelt dat zijn geliefde een goed mens is die zijn "donkere dagen" ver achter zich heeft gelaten.

Aanslag op Carole Baskin

De tijgerliefhebber zit in Texas een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens dierenmishandeling en het beramen van een moordaanslag op zijn aartsrivale Carole Baskin. Joe heeft echter altijd ontkend dat hij Carole wilde vermoorden en stelt dat hij alleen maar goed is geweest voor zijn dieren.

Ster advertentie
Ster advertentie