Entertainment

Donald Trump gaat zich buigen over vrijlating Joe Exotic

foto: AFP/Netflix
  1. Newschevron right
  2. Donald Trump gaat zich buigen over vrijlating Joe Exotic

Dacht je dat het verhaal omtrent Joe Exotic, de voormalig dierentuineigenaar uit de Netflix-serie Tiger King, niet nog gekker kon? Dan zat je er naast, want opnieuw krijgt de soap een onverwachte wending. Niemand minder dan president Donald Trump heeft zich uitgelaten over de kwestie en dat biedt toch weer een sprankje hoop voor Joe...

Afgelopen dinsdag werd Trumps zoon, Donald Jr, geïnterviewd op radiozender Sirius XM en vertelde hij dat hij de straf van Joe nogal 'heftig' vindt. Tijdens de coronacrisis heeft president Trump momenteel wel wat anders aan zijn hoofd, maar Donald Jr. gaf aan dat hij in de toekomst nog wel eens 'zijn best zou kunnen doen'.

Reactie Donald Trump

Toen de president tijdens een persconferentie gevraagd werd naar de uitspraken gaf hij in eerste instantie aan dat hij de zaak niet kent. De verslaggever legt vervolgens uit waar het precies omdraait en daar lijkt Trump wel oor naar te hebben, aangezien hij andere verslaggevers vraagt wat zij ervan vinden. "Ik zal eens gaan kijken, heet hij echt Joe Exotic?", sluit hij af. Bekijk hieronder het hele fragment.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

22 jaar in de gevangenis

Joe zit momenteel 22 jaar vast voor zijn moordplannen op dierenactiviste en aartsrivaal Carole Baskin. De docureeks Tiger King: Murder, Mayhem and Madness volgt de jarenlange vete tussen de twee die leidt tot het mislukte 'moordplan'.

Ster advertentie
Ster advertentie