Entertainment

Megan Thee Stallion wint opnieuw rechtszaak van label

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion wint opnieuw rechtszaak van label

Megan Thee Stallion en haar oorspronkelijke label 1501 Certified Entertainment zijn al jaren geen vrienden meer en dat heeft zich opnieuw geuit in een rechtszaak, die opnieuw door Meg werd gewonnen. De zaak ging over een samenwerking die het label probeerde tegen te houden tussen de rapper en BTS, een Koreaanse boyband. Dat meldt Variety.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Onherstelbare schade'

Het label blokkeerde de samenwerking op de aanstaande remix van Butter, omdat zij dachten dat dit tot "onherstelbare schade" zou lijden aan Megans muziekcarrière. 1501 Certified Entertainment eiste zelfs een flink bedrag van de rapper in het geval dat de track uit zou komen. Meg dacht juist dat de samenwerking haar wereldwijde populariteit goed zou doen. De rechter oordeelde dat het label niet het recht had om de samenwerking te blokkeren en dus kan de samenwerking gewoon worden uitgebracht.

Tweede keer

Het is niet de eerste keer dat Megan Thee Stallion overhoop ligt met haar label. Vorig jaar klaagde de rapper 1501 Certified Entertainment ook al aan, omdat zij een stokje wilden steken voor de release van haar EP Suga. Ook deze zaak werd door Meg gewonnen, waarna het label zelfs regels kreeg opgelegd betreft het releasen van muziek van hun artiest. Daar lijken ze zich dus niet aan te houden.

Ster advertentie
Ster advertentie