Entertainment

Kodak Black redt 28 families van uithuisplaatsing door huur te betalen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kodak Black redt 28 families van uithuisplaatsing door huur te betalen

Kodak Black is zojuist de held geworden van 28 families die op het punt stonden om uit huis geplaatst te worden. De rapper heeft de families gered van de uithuisplaatsing door tot het eind van het jaar hun huur te betalen. De families kunnen nu tot minimaal oud en nieuw veilig in hun huis blijven.

Achterstallige huur

De rapper plaatste gisteren op zijn eigen Instagram een story over de situatie. "28 gezinnen stonden op het punt om uit hun huis gezet te worden, omdat ze een paar maanden achterliepen met het betalen van hun huur", begon hij zijn uitleg. "Ik heb de achterstallige huur en de huur voor de aankomende paar maanden betaald, zodat ze veilig zitten voor de rest van het jaar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goede daden

De heldendaad van de rapper doet denken aan eerdere acties. Sinds hij uit de gevangenis is, lijkt hij namelijk goede daad na goede daad te verrichten. Zo stuurde hij vorige maand 35.000 flessen water naar Haïti. Het land kampt met een enorme kostencrisis waardoor 40 procent van de inwoners afhankelijk is van voedselhulp om te kunnen overleven. In 2021 doneerde de rapper 100 airconditioners aan de bewoners van Pompano Beach, waar hij zelf vandaan komt, om de hete zomer door te komen. Datzelfde jaar doneerde Kodak Black 20.000 dollar aan de dochter van een politieagent die overleed aan Covid-19.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie