Entertainment

Kodak Black verrast 7-jarig zoontje met diamanten grill

foto: Shutterstock/DFreefoto: Shutterstock/DFree
  1. Newschevron right
  2. Kodak Black verrast 7-jarig zoontje met diamanten grill

Herinner jij je nog wat je kreeg? Misschien een Barbie, bestuurbare raceauto of kleurboek. Kodak Black pakt de verjaardag van zijn zoontje heel anders aan. Hij verraste zijn zoon King met een diamanten grill.

Diamanten grill

Online gaat er een filmpje rond van King die zijn gloednieuwe grill in heeft. In het filmpje zie je King in een stoel zitten, terwijl de ontwerper van de grill videobelt met Kodak. "Junior Kodak, je weet hoe laat het is", hoor je de ontwerper via FaceTime tegen de 24-jarige rapper zeggen. "Kodak, hij probeert net als jou te zijn." Het is niet bekend hoeveel het sierraad heeft gekost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onder vuur

Kodak staat regelmatig onder vuur wegens zijn beslissingen rondom het ouderschap. Afgelopen december kon de rapper rekenen op een hoop commentaar toen hij een volwassen vrouw aanmoedigde om op zijn zoon te twerken.

Kinderen

De No Flockin-rapper heeft in totaal drie kinderen. Afgelopen januari werd Kodak vader van dochtertje Queen Yuri Kapri. Het meisje kreeg hij samen met zijn ex-vriendin Maranda Johnson. In februari maakte hij bekend dat óók zijn ex-vriendin Daijanae Ward zwanger van hem is.

Ster advertentie
Ster advertentie