Video

Roxy Rosa dolblij met samenwerking Kodak Black: "Besef het nog steeds niet"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Roxy Rosa dolblij met samenwerking Kodak Black: "Besef het nog steeds niet"

Roxy Rosa is going global met haar nieuwste samenwerking met de Amerikaanse rapper Kodak Black! Ouassima ging langs voor een interview, want hoe is deze featuring op What About You tot stand is gekomen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onder de indruk

Door social media is in deze tijd ontzettend veel mogelijk. Roxy vertelt dan ook dat de samenwerking met Kodak tot stand is gekomen via Instagram. "Hij was onder de indruk van mijn stem. Niet meer en niets minder. Hij wilde gewoon samenwerken met mij."

In sneltreinvaart

Roxy had What About You al een tijdje geleden geschreven en wilde 'm in eerste instantie eigenlijk niet uitbrengen, totdat Roxy's moeder haar overhaalde om wat kleine aanpassinkjes te maken. "Daarna vond ik het echt een superdope track."

Het duurde uiteindelijk ook niet lang voordat Kodak de track opmerkte en Roxy vroeg om erop samen te werken. "Alles is heel snel gegaan. Ik besef het nog steeds niet", zegt Roxy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Blijf jezelf'

Vorig jaar sprak Ouassima ook al met Roxy in dezelfde studio. Destijds vertelde de zangeres dat ze grote internationale ambities had. Die droom is nu dus uitgekomen en ze vertelt wat belangrijk is om je dromen te verwezenlijken: "Ik denk dat het heel belangrijk is om altijd jezelf te blijven. Je valt op als je echt doet wat jou uniek maakt. Hou daaraan vast. Kodak gaf mij bijvoorbeeld aan dat hij dat Nederlandse juist zo dope vond aan de track. Dat sprak hem aan. Blijf dus jezelf."

Maar dat is nog niet alles volgens Roxy. Zo vervolgt ze: "Zorg ervoor dat je social media er super professioneel uitziet. Dat spreekt mensen ook aan. En je moet natuurlijk hard werken en in jezelf blijven geloven, want ook ik ben heel vaak gevallen."

Nieuwe internationale collabo?

Roxy is in ieder geval nog lang niet klaar en belooft keihard te blijven werken in de toekomst. "Ik streef naar nog meer internationale featurings. Ik ga sowieso meer singles uitbrengen en heel consistent releasen." Op de vraag of er stiekem alweer een nieuwe internationale samenwerking aan zit te komen, antwoordt Roxy heel geheimzinnig: "Ik weet het niet. Wie weet, misschien."

Ster advertentie
Ster advertentie