Music

Nieuw album 'The Real Wave' met Chivv, Ocs, Roxy Rosa en Figogang

foto: 101Barz
  1. Newschevron right
  2. Nieuw album 'The Real Wave' met Chivv, Ocs, Roxy Rosa en Figogang

Hiphopcollectief The Real Wave heeft vandaag hun gelijknamige album uitgebracht. Het collectief is bedacht door Chivv en zijn vriend Oshadix, die beide labeleigenaren zijn. De groep bestaat uit artiesten van hun labels, namelijk Un4gettable Music en OJ Fam Entertainment. Het album heeft 14 harde tracks, waaronder Diamonds Vvs van Chivv dat al eerder uitkwam.

het collectief

"Op een dag zaten Oshadix en ik gewoon thuis en waren we over de toekomst aan het praten. Hij had toen het idee om onze krachten te bundelen en een gekke plaat neer te zetten", vertelt Chivv in een interview aan FunX. "We komen allebei uit de Bijlmer en hebben het altijd real met elkaar gehouden. We hebben een nieuwe stroming die heel hecht met elkaar is. Daarom noemen we het 'The Real Wave'."

In het collectief zitten veel opkomende artiesten die nog niet getekend zijn bij een grote platenmaatschappij. "We willen artiesten kansen geven die er eigenlijk niet zijn. De jongens zijn heel erg gretig en creëren hun eigen sound. Dat hebben we nodig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

THE REAL WAVE

Het album heeft een heel gevarieerde sound waarin pure hiphop naar voren komt, maar ook drill en dancehall te horen zijn. Op het album staan bekende namen als Chivv, Djaga Djaga en Hansie, maar ook opkomende artiesten zoals Ocs, Chardy, Roxy Rosa en Figogang.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie