Music

Roxy Rosa gaat internationaal op nieuwe track 'What About You' met Kodak Black

foto: Instagram: @roxyrosa
  1. Newschevron right
  2. Roxy Rosa gaat internationaal op nieuwe track 'What About You' met Kodak Black

Roxy Rosa ken je misschien van haar bijdrages op tracks van Défano, Chivv, Jairzinho en Djaga Djaga, maar ook solo gaat ze al een lange tijd superhard. Zo bracht de 19-jarige artiest drie maanden geleden nog de zwoele track Oeh Baby uit. Voor haar nieuwe single, genaamd What About You, heeft Roxy besloten alles uit de kast te trekken en internationaal te gaan. Op deze tune werkt ze namelijk samen met Kodak Black. Roxy vertelt in Start met Fernando meer over hoe deze samenwerking tot stand is gekomen.

Roxy Rosa: ‘Kodak Black was onder de indruk van mijn stem’

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Via DM

De samenwerking kwam tot stand toen Kodak via Instagram contact opzocht met Roxy."Hij was super onder de indruk van mijn stem en mijn muziekstijl. Dat wilde hij gewoon heel graag aangeven dus besloot hij mij een DM te sturen op Instagram'', vertelt Roxy aan Fernando.

Vervolgens liet Roxy een paar nummers horen die ze al klaar had staan om te releasen. ''Kodak was erg onder de indruk van What About You, dus hij vroeg mij eigenlijk: 'Hoe zit het met die track?''' Dat gesprek resulteerde uiteindelijk uit in een samenwerking met Kodak.

Roxy kon zelf amper geloven dat Kodak graag met haar wilde samenwerken. ''Kort daarna heb ik het alleen mijn ouders en mijn label verteld. Met zo groot nieuws ben je echt gewoon in shock en wil je het niemand vertellen.''

Omvergeblazen

De twee artiesten gingen afgelopen woensdag live op Instagram om meer te vertellen over het nieuwe nummer. Kodak bevestigde in de Insta-livestream dat hij meteen enthousiast was toen Roxy hem een voorproefje stuurde van de track. ''Ook al begreep ik de Nederlandse lines niet, ik was toch meteen omvergeblazen'', aldus Kodak. Omdat Roxy al een goede basis had gelegd voor de track, ging het schrijven van Kodaks verse naar eigen zeggen ''supergemakkelijk en snel''.

In de livestream sprak Kodak lovende woorden uit over de samenwerking met Roxy: 'Houd haar carrière in de gaten. Ze heeft een prachtige stem en een mooie toekomst in het vooruitzicht.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ambities

Vorig jaar vertelde Roxy Ouassima over haar ambities voor dit jaar. ''Ik wil dat meer mensen gaan luisteren naar mijn muziek, puur zodat meer mensen dan begrijpen wat ik probeer te zeggen.''

Door een internationale artiest te betrekken bij haar nieuwe single, heeft ze zeker de eerste stap gezet om dit doel te bereiken en wellicht is dit nog maar het begin van een internationale carrière.

Roxy Rosa: ‘Kodak Black was onder de indruk van mijn stem’

Ster advertentie
Ster advertentie