Video

Roxy Rosa ontvangt de meeste ongepaste berichten via Snapchat

  1. Newschevron right
  2. Roxy Rosa ontvangt de meeste ongepaste berichten via Snapchat

De Lobi Lounge is back! In de derde aflevering van het tweede seizoen praten DJ Wef, Lauwtje en FunX-host Vanessa met Roxy Rosa over sliden in de DM, serieuze relaties en hele juicy stuff!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ongepaste berichten

Het eerste onderwerp op de agenda was het sliden in de DM. Roxy Rosa vindt dat haar mannelijke fans het nog wel netjes op haar Instagram, maar op Snapchat gaat het bij haar wel los. "Ik vind het niet gepast als je je geslachtsdeel laat zien. Meestal gaan ze gelijk op block." De dames herkennen het probleem. DJ Wef begrijpt niet waarom mannen dat blijven doen.

Mee naar huis

In De Lobi Lounge gaat het ook over serieuze relaties en met name wanneer je iemand meeneemt naar huis. Roxy Rosa heeft nog nooit iemand bij haar ouders over de vloer laten komen. Wef ziet dat als iets moois: "Je kan niet zomaar iemand mee naar huis nemen." Roxy Rosa heeft echter een andere reden: "Wij zijn met z'n vijven. Ik heb twee zussen boven mij en als zij nog niemand hebben meegenomen, dan doe ik het niet. Ik wilde toen wachten."

Maar wanneer weet je of een relatie serieus is? Wanneer kan je zeggen dat je van iemand houdt? En blijft de liefde voor altijd? Voor het antwoord hierop, check je de nieuwe aflevering van De Lobi Lounge!

Ster advertentie
Ster advertentie