Video

Mensa is niet bang om te sliden in je DM, maar wel jaloers

  1. Newschevron right
  2. Mensa is niet bang om te sliden in je DM, maar wel jaloers

In de tweede aflevering van De Lobi Lounge vertelt Mensa aan DJ Wef, Yuki en FunX-host Vanessa dat hij op dit moment geen relatie wil. Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. De rapper met buitenaardse moves vertelt dat hij een vertrouwensbreuk heeft opgelopen en sindsdien kijkt hij anders naar het hebben van een vaste vriendin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet bang voor de DM

Versieren doet Mensa liever zelf, maar vrouwen mogen wat hem betreft ook op hem afstappen, als ze durft natuurlijk. We weten niet of Mensa zijn moves inzet om vrouwen te versieren, maar wel dat hij vooral zichzelf is. In een DM sliden, dat heeft ook wel eens gedaan. Mensa begrijpt ook niet waarom dat een probleem zou moeten zijn: "Ik ben niet bang voor screenshots. Waarom? Het is toch gewoon menselijk?"

Seks voor seks

Op de vraag of hij groupies heeft meegenomen is Mensa duidelijk. Hij zegt dat veel van de groupies echt jong zijn en daarom een no-go: "Wat moet ik daarmee? Ik heb niks met jongeren. Ik hoef geen veertienjarigen." Mensa 'chillt' wel met fans van rond zijn eigen leeftijd, maar dat heeft niets met relaties te maken. "De enige reden dat ik seks met ze heb, is omdat ik seks wil." DJ Wef vraagt vervolgens waarom Mensa dan niet naar de hoeren gaat. Maar dat ziet hij niet zitten: "Nee, ik betaal niet voor hoeren." Dat ligt anders bij Yuki. Hij zegt best bereid te zijn om zijn portemonnee te trekken voor vrouwen waarvan hij denkt dat ie ze niet kan krijgen.

Jaloezie

Jaloezie is overigens wel een dingetje bij Mensa: "Ik kan heel jaloers worden" zegt hij in De Lobi Lounge. Maar dat is niet zomaar. In het verleden was hij jaloers op een dame en achteraf bleek dat zij inderdaad met iets bezig was, zoals hij vermoedde. Daarbij liep Mensa een soort vertrouwensdeuk op en wil hij geen relatie meer aangaan: "Zijn ze wel te vertrouwen, denk ik dan", zegt de rapper.

Dingen uit het verleden

DJ Wef reageert direct fel op de uitspraak van Mensa, omdat zij niet verantwoordelijk wil worden gehouden voor de actie van een andere vrouw. "Dingen die jij in het verleden hebt meegemaakt moet je niet reflecteren op het heden. Het verleden maakt je tot wie je nu bent, dat is denk ik waarom jij geen relatie wil. Zij heeft je geflasht terwijl jij toegewijd was. Ik begrijp je situatie nu wel meer."

Ster advertentie
Ster advertentie