FunX

Sarita Lorena in De Lobi Lounge: "Ik ontvang veel dickpics, alsof we daar warm van worden"

  1. Newschevron right
  2. Sarita Lorena in De Lobi Lounge: "Ik ontvang veel dickpics, alsof we daar warm van worden"

DJ Wef, Yuki en FunX-host Vanessa ontvangen deze week Sarita Lorena in De Lobi Lounge. De Braziliaanse zangeres verklapt direct dat ze een relatie heeft met iemand uit de scene en dat ze stapelverliefd is op hem. Sarita heeft een paar boyfriend-eisen en daar lijkt hij aan te voldoen. Ze eist dat een man haar respecteert, haar werk accepteert en haar daarin steunt. Het komische hierin is dat Sarita meer moeite heeft met het feit dat ze in dezelfde scene werken, dan hij. "Ik heb er meer moeite mee dan hij. Vrouwen zijn heftig!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jaloerse vriendjes

Als iemand het artiestenbestaan niet kent, dan kan het je ook tegenwerken in je carrière. Dat deed Wef direct denken aan jaloerse vriendjes: "Zeker met kleding, dat ze zeggen dat je iets niet aan moet doen of te lang weg moet blijven." Sarita heeft in het verleden ook wel soortgelijke problemen gehad: "Ik zit vaak in de muziekstudio en dat is in de muziekwereld voornamelijk met mannen. Voor mij is het puur werkgerelateerd, maar iemand die het proces niet kent kan daar anders over denken en dan komen de onzekerheden."

Dickpicks voor Sarita

Sarita Lorena wordt steeds populairder, maar dat heeft ook zo z'n nadelen. Je krijgt steeds meer aandacht en ook van gekkies. Zo ontvangt ze bijvoorbeeld veel dickpicks, dus foto's die mannen van hun piemel sturen. "Hele snaps, filmpjes, alles. Ik vraag me af waar ze de tijd vandaan halen en hoe ze op het idee komen om dit naar een vrouw te sturen. Blijkbaar denken ze dat je daar warm van wordt." Dat wekt de verbazing van Yuki: "Jullie hebben dus nooit gedacht: ey dit is wel een goede?" De drie dames antwoorden direct in koor: "NEE!"

Werkende mannen

De vertrouwensband met haar ouders is volgens Sarita Lorena erg sterk en dat werkt ook in haar voordeel met relaties: "Ze vertrouwen mij en weten dat ik goede keuzes maak. Als hij mij gelukkig maakt en mij geeft wat ik wil, dan is er niets aan de hand." Met iemand die geen werk heeft zou ze overigens nooit thuiskomen: "Ze zouden mij dan raar aankijken, maar ik hou van werkende mannen. Iemand die doelen heeft en die probeert te bereiken."

Appen, exen en interesse

Zoals iedere gast in De Lobi Lounge kreeg ook Sarita Lorena een aantal pittige vragen van FunX-luisteraars die ze van advies mocht voorzien:

1. Ik ben aan het daten met een boy, maar ik denk dat ik te veel met hem app. "Ik ben geen apper. Ik reageer soms dagen later. Je moet hem vooral niet lastigvallen, maar dat ligt aan de jongen zelf. Als ik iemand aandacht geef en ik krijg het niet terug, dan ga ik verder met mijn ding."

2. Ik had een relatie van vijf jaar die nu al drie jaar uit is. Ik mis mijn ex. Als ik haar zie dan wordt ze verlegen. Wat moet ik doen? Sarita Lorena zegt dat hij zijn kans moet pakken. Nee heb je, ja kan je krijgen. DJ Wef en Vanessa twijfelen omdat er een reden is dat het ooit is uitgegaan. Yuki en Sarita zijn een stuk positiever.

3. Ik vrees dat mijn man geen interesse meer heeft. "Ga spannende dingen doen, leuke dates. Ga uit een vliegtuig springen samen. Ik ben echt niet romantisch." DJ Wef staat aan de zijde van Sarita: "Je hoort die old people soms dat ze voor het eerst een lijntje hebben gedaan. Maar don't do drugs!"

Ster advertentie
Ster advertentie