Entertainment

21 Savage keert in november voor het eerst terug naar Verenigd Koninkrijk

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 21 Savage keert in november voor het eerst terug naar Verenigd Koninkrijk

21 Savage keert op 30 november voor het eerst in ruim twee decennia weer terug naar 'huis'. De rapper geeft op die datum namelijk zijn eerste concert ooit in Londen, waar hij geboren is en tot zijn zevende heeft gewoond.

Eindelijk Green Card ontvangen

Begin oktober werd bekend dat 21 Savage eindelijk zijn Green Card had ontvangen, wat betekent dat hij een permanente verblijfsvergunning voor Amerika toegekend heeft gekregen. Dit betekent ook dat hij voor het eerst zonder gedoe de grens over mag. Het eerste wat 21 Savage deed, was dan ook zijn goede vriend Drake vergezellen op het podium tijdens de laatste show van zijn It's All a Blur Tour in Toronto. In november stapt de rapper ook op het vliegtuig om terug te keren naar Londen. Op 30 november treedt de Rich Flex-artiest namelijk op in de O2 Arena, zo maakte hij bekend middels een video op Instagram. De video eindigt met de tekst: "Londen, ik kom naar huis".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake gaat mee?

Onder de Instagrampost krijgen fans ook nog een (grote) verrassing te zien. Drake verbeterde de tekst aan het eind van de video door "Wij komen" te plaatsen in de comments. Daarmee lijkt de rapper te suggereren dat hij 21 Savage zal vergezellen op het podium tijdens zijn eerste concert in London.

Van Londen naar Atlanta

23 jaar geleden verhuisde 21 Savage van Oost-Londen naar het Amerikaanse Atlanta. Begin 2019 werd hij gearresteerd nadat bleek dat hij illegaal in de Verenigde Staten verbleef. Na zijn vrijlating was er nog altijd de mogelijkheid dat hij gedeporteerd zou worden naar Engeland. Aangezien de rapper inmiddels zijn Green Card heeft, hoeft hij gelukkig niet meer te vrezen dat hij het land wordt uitgezet.

Ster advertentie
Ster advertentie