Games & gadgets

Lara Croft en 21 Savage komen naar 'Call of Duty: Warzone 2.0' in seizoen 5 Reloaded

foto: Activision
  1. Newschevron right
  2. Lara Croft en 21 Savage komen naar 'Call of Duty: Warzone 2.0' in seizoen 5 Reloaded

Had je altijd al willen weten hoe het is om als Lara Croft of 21 Savage tegenstanders overhoop te schieten in Call of Duty? Dan heeft uitgever Activision wat leuks voor je in petto, want de twee worden in seizoen 5 Reloaded aan Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 toegevoegd als Operators.

Drie nieuwe Operators

Activision heeft in een blogpost op haar website bekendgemaakt dat er in de tweede helft van seizoen 5, dat vandaag van start gaat, drie nieuwe operators worden toegevoegd aan de games. Dit keer maakt de iconische gamepersonage Lara Croft uit Tomb Raider haar intrede in Call of Duty. Croft zal middels een bundel toegevoegd worden aan de games op 9 september, terwijl 21 Savage vanaf vandaag beschikbaar zal zijn. Daarnaast keert in september ook het personage Mace uit Modern Warfare (2019) terug als operator in seizoen 5 Reloaded.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer nieuwe content

Naast de nieuwe Operators kunnen spelers ook nog uitkijken naar nieuwe wapens in Modern Warfare 2 en Warzone 2.0, die allemaal vrij te spelen zijn door in-game challenges te voltooien. Verder komen de spelmodi Armored Royale en Gunfight Snipers en de maps Fort Resurgence en DRC Zone naar respectievelijk Warzone 2.0 en Modern Warfare 2.

MW3

Overigens hoeven spelers die in november aan de slag gaan met Call of Duty: Modern Warfare 3 niet te vrezen dat ze opnieuw moeten beginnen met het ontgrendelen van onder meer Operators, wapens en skins. Activision maakte namelijk bekend dat een groot gedeelte van de content die je hebt vrijgespeeld in MW 2 en Warzone 2.0 overgeheveld kan worden naar Modern Warfare 3.

Ster advertentie
Ster advertentie