Games & gadgets

Onthulling 'Call of Duty: Modern Warfare 3' vindt mogelijk volgende week plaats

foto: Activision
  1. Newschevron right
  2. Onthulling 'Call of Duty: Modern Warfare 3' vindt mogelijk volgende week plaats

Het ziet ernaar uit dat Call of Duty: Modern Warfare 3 volgende week eindelijk uit de doeken gedaan wordt. Dat laat uitgever Activision weten via Twitter.

Gelekte illustraties

Eerder vandaag lekten er illustraties uit van de nog onaangekondigde Call of Duty-game die dit najaar moet verschijnen. In één van de inmiddels verwijderde illustraties was het personage Captain Price te zien. Ook was er een illustratie te zien van een doodshoofd waar een slang doorheen kruipt. Op Twitter speelt Activision in op de lek door een slecht nagemaakte afbeelding van de gelekte illustraties te posten. In de caption schrijft het bedrijf: "Je bent in de maling genomen, hier echte key art. We zullen volgende week onze artistieke kunsten en meer delen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live event

Een precieze datum geeft de uitgever niet, maar duidelijk is dat fans volgende week de onthulling van de aankomende Call of Duty zullen zien. Eerder dit jaar gaf Activision al aan dat de nieuwe CoD in seizoen 5 van Warzone 2.0 zou worden onthuld tijdens een live event.

Geruchten

Geruchten over Modern Warfare 3 doen al maanden de ronde. In mei bracht gamejournalist Jason Schreier naar buiten dat de nieuwe Call of Duty een voortzetting moest worden van Modern Warfare 2. Ook zei hij dat het spel in ontwikkeling is bij Sledgehammer Games en geen op zichzelf staande game wordt, maar een uitbreiding voor Modern Warfare 2.

Ster advertentie
Ster advertentie