Games & gadgets

'Nieuwe 'Call of Duty' wordt in augustus voor het eerst getoond'

foto: Activision
  1. Newschevron right
  2. 'Nieuwe 'Call of Duty' wordt in augustus voor het eerst getoond'

De nieuwe Call of Duty die dit najaar in de winkels moet liggen, wordt mogelijk in augustus onthuld. Dat melden bronnen aan Insider Gaming.

In-game event

Details over de onthulling van de game zijn schaars, maar volgens de insiders wordt de nieuwe CoD net als een aantal van zijn voorgangers onthuld middels een in-game event. In het verleden kondigde uitgever Activision Call of Duty Black Ops Cold War en Vanguard ook al aan middels een speciale COD Next-evenement in Warzone.

'Voortzetting van MW2'

Naar verluidt wordt de aankomende game op 1 augustus voor het eerst getoond en moet het een soort voortzetting worden van Modern Warfare 2. Volgens gamejournalist Jason Schreier is de game in ontwikkeling bij Sledgehammer Games en moet het een grote uitbreiding worden voor Modern Warfare 2 in plaats van een op zichzelf staande game.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Release in november

Insider Gaming schrijft verder dat er na de onthulling twee bèta's volgen van de nieuwe Call of Duty. Deze zouden in oktober plaatsvinden. Vervolgens moet de singleplayermodus op 2 november uitgebracht worden. Een week later zou de volledige release zijn.

Zombies

Volgens Insider Gaming moet ook de Zombies-modus terugkeren in de game. De geliefde modus zou wel behoorlijk aangepast worden en geen rondes meer bevatten. Activision zelf heeft nog niks bevestigd rond de volgende Call of Duty.

Ster advertentie
Ster advertentie