Games & gadgets

Nederlandse map verschijnt mogelijk op 14 juni in 'Call of Duty: Warzone 2.0'

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Nederlandse map verschijnt mogelijk op 14 juni in 'Call of Duty: Warzone 2.0'

Het heeft er alle schijn van dat CoD-spelers elkaar binnenkort in-game een kopje kleiner kunnen maken in Amsterdam. Volgens de laatste geruchten zal namelijk op 14 juni de Nederlandse map Vondel worden toegevoegd aan Call of Duty: Warzone 2.0.

Vierde seizoen

Volgens CharlieIntel begint het vierde seizoen van zowel Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 op 14 juni en zal de map Vondel direct speelbaar zijn. Ook gaat het gerucht dat de map de Resurgence-modus zal ondersteunen. Naar verluidt wordt later ook de modus DMZ toegevoegd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Amsterdamse locaties

Task Force Leaks heeft ook verschillende Amsterdamse locaties gedeeld die mogelijk onderdeel zullen zijn van Vondel. Zo zouden onder andere het Rijksmuseum, Amsterdam Centraal, het Nemo en de Universiteit van Amsterdam voorbijkomen in de map.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oranje daken en molen

Afbeeldingen van de Nederlandse map lekten vorige maand al online, maar CoD-uitgever Activision was er als de kippen bij en probeerde de foto's zo snel mogelijk offline te halen. Op de foto's waren de typische oranje daken en een molen te zien waar Nederland wereldwijd om bekendstaat. Activision heeft nog niet officieel bevestigd dat Vondel op 14 juni in Warzone 2.0 verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie