Games & gadgets

'Call of Duty: Modern Warfare 3' officieel onthuld en komt op 10 november uit

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. 'Call of Duty: Modern Warfare 3' officieel onthuld en komt op 10 november uit

Na maandenlang teasen heeft Activision gisteravond eindelijk Call of Duty: Modern Warfare 3 aangekondigd. Middels een teaser maakte de uitgever ook gelijk bekend dat de game op 10 november wordt uitgebracht.

Weinig details

In de teaser zijn korte stemfragmenten te horen en wat geluidsgolven te zien. Aan het eind van de trailer verschijnt wel het gezicht van een personage in beeld, maar om wie het gaat, is nog onduidelijk. De teaser bevat, los van de titel en releasedatum, geen verdere informatie over Modern Warfare 3. Volgens Activision kunnen spelers binnenkort meer informatie verwachten over het spel via een event in Warzone 2.0.

Het is voor het eerst in de Call of Duty-reeks dat twee Modern Warfare-games achter elkaar uitkomen. In het verleden volgden de games elkaar om de twee jaar op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Speculaties

Geruchten over de komst van Modern Warfare 3 doen al maanden de ronde. In mei bracht gamejournalist Jason Schreier naar buiten dat de nieuwe Call of Duty een voortzetting moest worden van het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2. Ook zei hij dat het spel in ontwikkeling is bij Sledgehammer Games en geen op zichzelf staande game wordt, maar een uitbreiding voor Modern Warfare 2. Het is nog onbekend of dat daadwerkelijk het geval zal zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie