Entertainment

Poltitie niet blij met politiepak Jordymone9 bij 101Barz

foto: YouTube: 101 Barz
  1. Newschevron right
  2. Poltitie niet blij met politiepak Jordymone9 bij 101Barz

Jordymone9 verscheen onlangs bij 101Barz voor een sessie en droeg daarin een politiepak met een bivakmuts. Bij de politie zijn ze niet erg blij met de outfit van de Amsterdamse rapper.

Politiepak

Aan het begin van de sessie draagt Jordymone9 een politiepak met een bivakmuts, waar hij zich na ongeveer anderhalve minuut van ontdoet. Achter hem staat iemand met een PostNL-jas. Na de sessie doet hij ook nog een shout-out: "Heb je vermoedens dat er een wietplantage bij jou in de buurt is, of ergens cocaïne ligt opgeslagen, neem dan contact op. Dan kom ik er met een speciale eenheid naar toe."

Quote

Zo te zien heeft hij een echt politiepak aan"

Woordvoerder politie

Politie niet blij

Bij At5 heeft een woordvoerder van de politie inmiddels gereageerd: "Zo te zien heeft hij een echt politiejack aan. Dat vinden wij natuurlijk ongepast en gaan contact met hem opnemen." De woordvoerder geeft aan dat zij niet blij zijn dat hun kleding hiervoor gebruikt wordt. Zelfs als de video in een besloten ruimte is opgenomen, is dit volgens de politie niet de bedoeling. "Hoe kom je aan die jas? Als je geen toestemming of vergunning hebt, bezit je dus een gestolen goed."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie